close
تبلیغات در اینترنت
مواردی جهت آشنایی با کشورهای گوناگون جهت مهاجرت به

به سایت برندینگ و بازاریابی اینترنتی خوش آمدید!
ironia

تبلیغات

اینـتر وب

عنوان : موردهایی برای آشنایی با کشورهای گوناگون جهت اقامت در آنها

جهت آشنایی و انجام امور اقامت کانادا میتوانید مقالات این وبلاگ را مطالعه نمایید.

مهاجرت به فرانسه : برای مهاجرت به یک کشور باید اطلاعات لازم در ارتباط با شرایط اقتصادی, اجتماعی و رفاهی کشور مقصد را داشت تا هنگام ورود با مشکلات کمتری روبرو باشید و بتوانید از این راه پر پیچ و خم راحت تر و با موفقیت بیشتری عبور کنید.فرانسه هم از این قاعده مستثنا نیست, پس برای آشنایی بیشتر با این کشور با ما همراه باشید.جمهوری فرانسه,یکی از موسسان اتحادیه اروپا می باشد که نقش به سزایی در قاره سبز از لحاظ سیاسی و اقتصادی بازی می کند.این کشور در قسمت غربی اروپا واقع شده است.جمهوری فرانسه با کشور های مانند آلمان ,سوئیس,بلژیک و غیره مرز زمینی دارد که این موضوع باعث تسهیل رفت و آمد در بین این کشورهای مهم و پیشرفته می باشد.فرانسه یکی از کشور های بزرگ قاره اروپا می باشد.فرانسه از کشورهای سکولار بوده و از احکام دینی تبعیت نمی‌کند.

جغرافیای فرانسه

فرانسه با جمعیتی بالغ بر 65 میلیون نفر از بعد از اوکراین بزرگترین کشور قاره اروپا به حساب می آید.فرانسه از شمال و شمال‌غربی دارای مرزهای مشترک با بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، سوئیس، ایتالیا، موناکو، اسپانیا و آندورا است. خاک کشور فرانسه در اروپا شامل مساحتی ۵۴۷٫۰۳۰ کیلومترمربعی می‌شود که با این حساب، فرانسه بزرگ‌ترین کشور در بین اعضای اتحادیه اروپا، از نظر مساحت است. فرانسه همچنین دارای جاذبه‌های طبیعی بسیاری همچون جاذبه‌های ساحلی در مناطق شمالی و غربی و مناظر کوهستانی عمدتاً مربوط به رشته‌کوه‌های آلپ در قسمت شرقی است.

حکومت فرانسه

فرانسه دارای حکومت متمرکز نیمه‌ ریاستی است. قانون اساسی فعلی این کشور بر اساس رفراندومی در ۲۸ سپتامبر ۱۹۵۸ تأیید و اجرایی شد که تأکید بسیاری بر تقویت رابطه شاخه اجرایی (دولت) با شاخه قانون‌گذاری (مجلس) دارد. شاخه اجرایی خود شامل دو قسمت می‌شود، قسمت اول ریاست جمهوری است که هر پنج سال با رای مستقیم مردم انتخاب می‌شود و ریاست شاخه اجرایی را بر عهده می‌گیرد. در حال حاضر فرانسوا اولاند که پیروز انتخابات بود عهده دار این سمت است و قسمت دوم مقام نخست وزیری است که فعلاً مانوئل والس عهده دار آن است.

مجلس فرانسه نیز از دو قسمت تشکیل شده، یکی شورای ملی و دیگری سنا. شورای ملی شامل نمایندگان محلی می‌شود که با رای مستقیم مردم برای دوره‌های پنج ساله انتخاب می‌گردند. این شورا قدرت انحلال کابینه دولت را دارند. اما قسمت دوم، سنا است که شامل سناتورها می‌شود. سناتورها برای دوره‌های شش ساله (پیش‌تر ۹ ساله) و توسط هیئت انتخابات انتخاب می‌شوند. قدرت قانون‌گذاری سنا محدود است. در صورت ایجاد شدن مشکل در بین شورای ملی و سنا، حرف مورد تأیید نهایی را شورای ملی می زند.

قانون فرانسه

کشور فرانسه از نظام حقوقی رومی-ژرمنی استفاده می‌کند. به عنوان مثال، قاضی امکان ساخت و ایجاد احکام جدید را ندارد و می‌بایست بر اساس تفسیرش حکم را صادر کند (تفسیر مذکور باید مطابق با تفاسیر سایر قضات در شرایط مشابه باشد)حقوق در فرانسه شامل دو شاخه حقوق عمومی و حقوق خصوصی می‌شود. حقوق خصوصی شامل حقوق مدنی و احکام جزایی بوده، در حالی که حقوق عمومی در خصوص احکام اداری و قانون اساسی است. به طور کلي، قانون فرانسه شامل سه جزء اصلی مي‌شود که عبارتند از حقوق مدنی، حقوق جزا (مجرمین) و اداری. احکام جزایی متمرکز بر آینده است. حقوق اداری هم که در بسیاری از کشورها جزئی از حقوق مدنی شمرده می‌شود، در فرانسه شاخه‌ای کاملاً مجزاست.

تحصیل در فرانسه

تحصیل در فرانسه به صورت رایگان می باشد. زبان تدریس فرانسوی است اما بعضی از دانشگاه ها به عنوان مثال دانشگاه تولوز به زبان انگلیسی هم تدریس می کنند. متقاضیان که به دنبال تحصیل در فرانسه هستند باید به زبان فرانسوی مسلط باشند و امتحان TCF و یا DELF را گذرانده باشند.توصیه می شود درخواست تحصیل به مقاطع فوق لیسانس و دکترا داده شود چرا که درخواست ویزا برای مقطع لیسانس با دشواری همراه است. فوق لیسانس معمولا دوره ای یک ساله است . فوق لیسانس دو ساله هم وجود دارد که سال دوم معمولا آمادگی برای مقطع دکترا است.ادامه تحصیل در فرانسه در مقطع دکترا خود به تنهایی سه سال طول می کشد.تحصیل در فرانسه در سه مقطع تحصیلی ( لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا) امکان پذیر می باشد. شایان به ذکر است که کشور فرانسه کلیه دانشگاه ها و مراکز آموش عالی کشور ایران را قبول دارد بنابراین مشکلی از نظر پذیرش دانشجو با توجه به دانشگاه وجود نخواهد داشت.

کار در فرانسه

قابل توجه افرادی که جهت کار برای اقامت فرانسه اقدام میکنند, به علاقمندان کار در کشور فرانسه ویزا تعلق نمی گیرد، در نتیجه کشور فرانسه به نیروی مهاجر خارجی برای کار نیازی ندارد، لیکن در زمانی که اشخاص بوسیله ی ویزای تحصیلی وارد این کشور می شوند در ویزای آنها حق کار قانونی وجود دارد که اشخاص می توانند به صورت قانونی از آن استفاده کنند، مثلا می توانند در شرکتی به صورت پاره وقت کار کنند و یا حتی استخدام شوند.در نتیجه کشور فرانسه به صورت مستقل به اشخاصی که برای مهاجرت به فرانسه اقدام میکنند ویزای کار نخواهد داد مگر اینکه اشخاص در کشور فرانسه همزمان با کار پاره وقت ، در دانشگاه های فرانسه تحصیل نمایند. عموما زمانی که اشخاص با ویزای تحصیلی وارد کشور فرانسه می شوند ، نظیر دیگرکشورهای اروپایی در مقطع فوق لیسانس 20 ساعت و درمقطع دکترا 30 ساعت در هفته حق کار قانونی خواهند داشت و مشکلی برای انجام کار برای آنها وجود ندارد. حقوقی که برای کار این گونه اشخاص در کشور فرانسه در نظر گرفته شده است از ساعتی 10 یورو به بالا می باشد. فقط از یک طریق می توان ویزای تحصیلی به همراه کار را تبدیل به اقامت دائم فرانسه کرد و آن این است که اشخاص در حال تحصیل اگر بتوانند که کاری را پیدا کنند که کار فرما آنها را بیمه کند بعد از اتمام تحصیل، میتوانند برای اقامت دائم فرانسه اقدام کنند.نکته قابل توجه در این مورد این است که اگر شخصی هفت سال متوالی در فرانسه حضور داشته باشد چه از طریق کار و چه از طریق تحصیل می تواند اقامت دائم فرانسه را اخذ نماید.

آب و هوای فرانسه

قسمت‌های شمالی و شمال شرقی فرانسه دارای آب‌وهوای معتدل است. قسمت‌های جنوبی نیز آب‌وهوای مدیترانه‌ای دارند. قسمت‌های غربی فرانسه دارای اقلیم اقیانوسی است که یعنی این مناطق دارای میزان بارش بالایی بوده و زمستان‌هایی معتدل و تابستان‌هایی گرم را تجربه می‌کنند. سایر مناطق نیز معمولاً از تابستان‌هایی گرم و گاهی طوفانی و زمستان‌هایی سرد برخوردارند.

روش های اخذ اقامت دائم فرانسه

چهار روش برای گرفتن اجازه اقامت فرانسه هست که البته با شهروندی فرانسه فرق می کند. با گرفتن اقامت دائم می شود در فرانسه زندگی و کار کرد.

1- افرادی که در فرانسه بدنیا می آیند می توانند در 18 سالگی ملیت فرانسوی بگیرند.

2- افرادی که یکی از پدر یا مادر آنها فرانسوی ( یا قرار است فراسوی شود ) است و خارج از فرانسه متولد شده اند.

3- افرادی که بیشتر از پنج سال در فرانسه اقامت داشته باشند می توانند برای اقامت فرانسه اقدام کنند. البته این دوره برای افرادی که یک دوره دوساله تحصیلی ( مانند

کارشناسی ارشد ) را در یک دانشگاه فرانسوی تمام کرده باشند به دو سال کاهش پیدا میکند.

4- از طریق ازدواج با یک فرانسوی بعد از 4 سال می توان درخواست ملیت فرانسوی کرد.

منبع : ویکی پدیا و وبسایت سفارت فرانسه

شما می توانید مقالات بیشتری در ارتباط با اقامت استرالیا در سایت ما مطالعه نمایید.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0


نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
بازدید : 17
تاریخ : جمعه 10 ارديبهشت 1395 زمان : 14:22 | نویسنده : ایفانت | نظرات ()

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی


آمار سایت

آمار مطالب
کل مطالب : 232
کل نظرات : 19
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 40
باردید دیروز : 53
گوگل امروز : 0
گوگل دیروز : 2
بازدید هفته : 141
بازدید ماه : 808
بازدید سال : 8,117
بازدید کلی : 66,965

اطلاعات کاربری


عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آرشیو

خبرنامه

براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب پربازدید

مهاجرت کاری به استرالیا و جدول شغل های لازم
دلایل و نشانه های پر شدن چاه و شیوه از بین بردن گرفتگی فاضلاب و یا تخلیه چاه فاضلاب
=D9=85=D9=86=D8=A7=D9=81=D8=B9 =D8=A7=D9=82=D8=AA=D8=B5=D8=A7=D8=AF=DB= =8C =D9=BE=D9=84=DB=8C =DA=A9=D8=B1=D8=A8=D9=86=D8=A7=D8=AA =D9=88 =D8= =A7=D8=B3=D8=AA=D9=81=D8=A7=D8=AF=D9=87 =D9=87=D8=A7=DB=8C =D8=A2=D9=86= =D8=AF=D8=B1 =D8=AF=DA=A9=D9=88=D8
=D8=B5=D8=B1=D9=81=D9=87 =D9=85=D8=A7=D9=84=DB=8C =D9=BE=D9=84=DB=8C =DA= =A9=D8=B1=D8=A8=D9=86=D8=A7=D8=AA =D9=88 =DA=A9=D8=A7=D8=B1=D8=A8=D8=B1= =D8=AF=D9=87=D8=A7=DB=8C =D8=A2
=D9=87=D9=85=D8=AE=D9=88=D8=A7=D9=86=DB=8C =DA=A9=D9=84=D9=85=D9=87 =D9= =87=D8=A7=DB=8C =DA=A9=D9=84=DB=8C=D8=AF=DB=8C =D8=A8=D8=A7 =D9=85=D8=AA= =D9=86 =D9=88=D8=A8 =D8=B3=D8=A
نحوه مدیریت نمودن جهت با کیفیت تر برگزار کردن عروسی در تالار عروسی
اطلاعاتی در مورد قاره اروپا و کشورهای این قاره برای اقامت در این کشورها
روش طراحی و چینش میز غذا خوری در دکوراسیون داخلی
آشنایی با نتورک پلاس و اخذ مدرک بین المللی این رشته به عنوان پیش نیاز اکثر دوره های شبکه و IT
=D8=B7=D8=B1=D8=A7=D8=AD=DB=8C =D8=AA=D9=85=D9=BE=D9=84=DB=8C=D8=AA =D9= =BE=D8=A7=DB=8C=DA=AF=D8=A7=D9=87 =D8=A8=D9=87 =DA=AF=D9=88=D9=86=D9=87= =D8=B3=D8=A8=DA=A9 =D9=82=D8=B3=D9=85=D8=AA =D8=B3=D9=87

جستجو


کدهای اختصاصی

درباره وبلاگ

وبلاگی که مشاهده میکنید مرکز مقالات تخصصی در مورد مراسم ازدواج,طراحی دکور و مهاجرت میباشد.در زمینه مهاجرت,مطالبی در مورد مهاجرت به کانادا و اقامت در آن و شزایط آن قرار داده میشود و در ارتباط با مراسم ازدواج نیز مطالبی در مورد آرایشگاه عروس و مراسم ازدواج ارائه میشود.در زمینه دکور نیز مطالبی در مورد کابینت فلزی , دکوراسیون داخلی آشپزخانه, منتشر میشود.

پشتیبانی