close
تبلیغات در اینترنت
تحصیل در آلمان

به سایت برندینگ و بازاریابی اینترنتی خوش آمدید!
ironia

تبلیغات

اینـتر وب

عنوان: مواردی اساسی که باید پس از مهاجرت به آلمان بدانید

این مطلب درمورد اقامت آلمان میباشد.

جهت اقامت در آلمان به مدت بیش از سه ماه همه دانشجویان خارجی از جمله دانشجویان مقیم کشورهای EU باید یک مجوز اقامت معتبر داشته باشند. مراحل اخذ مجوز دانشجویی نیز مثل مجوز اقامت برای دیگر اتباع EU است یعنی ثبت نام در دفتر ثبت اقامت کنندگان ( Einwohnermeldeant ) و سپس رفتن به دفتر ثبت نام افراد خارجی ( Auslandereinwohnermeldeamt ).

با وجود این مدارک مورد نیاز برای دانشجویان متفاوت است:

    گذر نامه یا کارت شناسایی ملی
    قرار داد اجاره
    یک گواهی تحصیل ( Studienbescheinigung ) یا پذیرش ( Zulassungsbescheid )
    مدرکی از منابع مالی کافی حد اقل مقدار مورد نیاز بر حسب منطقه فرق می کند و در حدود ۱۱۰۰ مارک در هر ماه است
    پرداخت هزینه ۶۰ مارک برای ثبت نام اولیه و ۳۰ مارک برای تمدید مجوز
    یک گواهی بیمه درمانی




شرط مربوط به ارائه مدرکی از منابع مالی کاملاً قطعی و سخت گیرانه است. تنها گفتن اینکه که شما قصد کار کردن دارید حتی اگر قبلاً مجوز کار هم گرفته باشید کافی نیست. یکی از راه های ممکن این است که یک اظهار نامه رسمی قبول مسئولیت از یک شخص سوم بگیرید مبنی بر اینکه هزینه های مسئولیت های زندگی شما را تقبل خواهند کرد و همینطور مدرکی مبنی بر اینکه ایشان دارای منابع مالی کافی هستند. راه دیگر آن است که یک حساب بانکی باز کنید و مبلغ مورد نیاز برای یک سال را در آن واریز نمایید.

دانشجویان خارجی اتباع کشورهای EU یا کشورهای هندوراس، ایسلند، لیخن اشتاین، موناکو، نروژ، سن ماریو، سوئیس یا آمریکا می توانند پس از ورود به آلمان اقدام به تقاضای ویزا کنند. اگر چه از آنجا که کل مراحل اخذ ویزا می تواند ۸ تا ۱۰ هفته بطول انجامد بهتر است سریعا پس از ورود، اقدام به در خواست ویزا نمایند. اتباع کشورهای دیگر باید مراحل درخواست را در یک کنسولگری یا سفارت آلمان در کشور خودشان آغاز کنند و قبل از ورود به آلمان ویزا بگیرند. توجه داشته باشید که نمی توان پس از ورود به آلمان ویزای توریستی را به ویزای دانشجویی تغییر داد.
مجوزهای کارهای دانشجویی

بطور کلی دانشجویان خارجی برای کار در آلمان باید از Arbeitsamt اجازه بگیرند. معمولاً در طول نیمسال تحصیلی به آنها اجازه کار داده نمی شود اما می توانند در طول ترمها بدون مجوز کار کنند. در مواردی که میان تحصیلات دانشجو و شغل مورد نظر ارتباطی نزدیک وجود داشته باشد می توان استثناء قائل شد. در این موارد دانشجو می تواند در طول ترم تحصیلی بدون مجوز کار کند. این موارد معمولاً شامل مشاغل داخل دانشگاهی یا مشاغلی است که توسط دانشگاه ترتیب داده می شوند.اگر دانشجو بخواهد قبل از شروع یا بعد از اتمام تحصیلاتش در آلمان کار کند باید اجازه کار بگیرد. درغیر این صورت چنانچه فردی در آلمان در زمان تحصیل مشغول به انجام کاری باشد و در ازای آن نیز حقوق دریافت کند کار او غیر قانونی است و ممکن است باعث اخراج از کشور شود حتی اگر دوره تحصیلی وی در آلمان به پایان نرسیده باشد. اگر می خواهید کار کنید باید شغلی بیابید و از Arbeitsamt درخواست مجوز نمایید.

با وجود این، برنامه های ویژه ای در نظر گرفته شده است که دانشجویانی را که به دنبال کارهای اداری کوتاه مدت در آلمان هستند امکان پذیر می سازد. بزرگترین و معروفترین این برنامه ها توسط هیئت تحصیلات بین المللی ( www.ciee.org) اجرا می شود. شما باید قبل از ترک کشور خود درخواست مجوز کار نموده آنرا دریافت کنید. هزینه دریافت این خدمات ثابت است و می توان برای دوره های سه ماهه یا گاهی شش ماهه فرصت های شغلی پیدا کرد.

اگر در پایان تحصیلاتتان پیشنهادی برای یک کار دائمی دریافت کردید به خاطر داشته باشید که مجاز نیستید که با ویزای دانشجویی در آلمان بمانید. سیاست اداری این است که باید قبل از درخواست ویزای اقامت دائمی و مجوز کار به کشور خود بازگردید. اگر چه در صورتی که کارفرمای آینده شما بخواهد هر چه سریع تر کار را شروع کنید ممکن است این امکان وجود داشته باشد که برای تسریع کار در حالیکه خودتان در آلمان می مانید وکیلی استخدام کنید تا از جانب شما تقاضا دهد.
ویزای زبان آموزی در خانه

ویزای زبان آموزی در خانه ( Au Pair ) به افرادی داده می شود که به قصد آموختن یک زبان خارجی در خانه ای اقامت می گزینند و در کارهای خانه کمک می کنند. اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپایی (EU) و کشور های اتحادیه اروپا ( EUU ) و همچنین اتباع آمریکایی به ویزا نیاز ندارند. با وجود این اتباع کشورهای دیگر لازم است که از سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خودشان درخواست ویزا نمایند. باید حداقل دو ماه فرصت دهید تا درخواستتان مورد بررسی قرار گیرد و باید آگاه باشید که قبل از ورود به آلمان و اشتغال به کار باید ویزا گرفته باشید.




یکی از راه های مهاجرت به آلمان ادامه تحصیل در آلمان می باشد.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : مهاجرت به آلمان , اقامت آلمان , تحصیل در آلمان ,
بازدید : 11
تاریخ : شنبه 08 خرداد 1395 زمان : 12:57 | نویسنده : ایفانت | لینک ثابت | نظرات ()

عنوان:مهاجرت به آلمان از روش ثبت کمپانی وشناخت  Blue Cardآلمان

کشورآلمان برای دانشجویانی که قصد مهاجرت به آلمان دارند قوانینی راوضع کرده است که در این مقاله توضیح داده شده است.

شرایط تحصیل در آلمان و هزینه های تحصیل در آلمان
تحصیل در آلمان, یعنی کشوری که علم را به یکی از پایه های اساسی در اقتصاد خود تبدیل کرده است, و در این زمینه موفقیت های فراوانی هم کسب کرده, مطمئنا فرصت مناسبی است.تحصیل کردن در سیستم آموزش کشور آلمان از جایگاه ویژه ای برخوردار است.در آلمان در کنار دوره آموزشتان باید با پیشرفت اقتصادی و تکنولوژی نیز همگام باشد تا بتوانید با تغییرات اجتماعی همسو شوید.تحصیل در آلمان به واسطه سابقه علمی و دانشگاه های پیشرفته این کشور در دنیا شناخته شده است.حضور افرادی مانند آلبرت انیشتن, هایزنبرگ,یوهانس کپلر و ... در سابقه علمی کشور آلمان باعث بالا رفتن سطح دانش شده است.در صورتی که شما قصد تحصیل در آلمان را داشته باشید می توانید به بیش از 300 دانشگاه, موسسه عالی,مدارس عالی, معتبر در سطح بین المللی درخواست ارسال کنید.این دانشگاه ها در زمینه های فنی و مهندسی, پزشکی, هنر و موسیقی فعالیت می کنند و پذیرای دانشجو از سراسر دنیا می باشند.شما می‌توانید در سازمان مبادلات آکادمیک کشور آلمان برای تامین تحقیقات علمی خود از بورسیه تحصیلی استفاده نمایید.آلمان برای افرادی که بعد از تحصیل قصد ماندن در این کشور را دارند, می تواند کشوری خوبی از لحاظ آینده مالی و شغلی باشد.

کشور آلمان در کنار دانش و علم در زمینه صنعت و تولید نیز در زمره کشور های موفق و بزرگ قرار دارد.طیق آخرین آمار های اعلام شده از سوی سازمان های جهانی, کشور آلمان به عنوان بزرگترین اقتصاد قاره سبز شناخته می شود.نزدیک به 37 کمپانی بزرگ و تاثیر گذار دنیا در آلمان میباشند. شرکت هایی مانند : زیمنس, دایملر, فولکس واگن, دویچه بانک و ... در ادمه لیست 10 کمپانی بزرگ و تاثیر گذار در دنیای امروز, که در آلمان وجود دارند را آورده ایم.شاید آینده شغلی شما در هر کدام از این کمپانی ها باشد.

رتبه نام مرکز اداری
درآمد
(میلیون یورو)
سود
(میلیون یورو)
کارمندان در سطح جهان
1 فولکس واکن وولفسبورگ ۱۰۸٬۸۹۷ ۴٬۱۲۰ ۳۲۹٬۳۰۵
2 دایملر اشتوتگارت ۹۹٬۳۹۹ ۳٬۹۸۵ ۲۷۲٬۳۸۲
3 زیمنس مونیخ/برلین ۷۲٬۴۸۸ ۳٬۸۰۶ ۳۹۸٬۲۰۰
4 ا.آن دوسلدورف ۶۸٬۷۳۱ ۷٬۲۰۴ ۸۷٬۸۱۵
5 مترو دوسلدورف ۶۴٬۳۳۷ ۸۲۵ ۲۴۲٬۳۷۸
6 دویچه پست بن ۶۳٬۵۱۲ ۱٬۳۸۹ ۴۷۵٬۱۰۰
7 دویچه تلکوم بن ۶۲٬۵۱۶ ۵۶۹ ۲۴۱٬۴۲۶
8 ب آ اس اف لودویگسهافن ۵۷٬۹۵۱ ۴٬۰۶۵ ۹۵٬۱۷۵
9 بی ام دبلیو مونیخ ۵۶٬۰۱۸ ۳٬۱۲۶ ۱۰۷٬۵۳۹
10 تیسن کروپ اسن/دویسبورگ ۵۱٬۷۲۳ ۲٬۱۰۲ ۱۹۱٬۳۵۰
لیست کمپانی های برتر آلمان















با توجه به اینکه آلمان را قلب اروپا می دانند و این کشور از لحاظ موقعیت جغرافیایی و موقعیت کار و شرایط زندگی و دانشگاه های متعدد و خوب هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی ، شرایط خوبی را داراست ، همیشه مقصد مطمئنی برای کسانی که تصمیم به مهاجرت یا ادامه تحصیل گرفته اند بوده و هست. همینطور می توان در نظر گرفت که کشور آلمان همیشه شرایط را برای جذب نیروی کارامد و تحصیلکرده فراهم میکند و با توجه به صنعتی بودن کشور ، بازار کار فوق العاده ای را برای مهندسین قرار می دهد.

شرایط تحصیل در آلمان

شرایط تحصیل در آلمان به نحوی است که هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی می توان ادامه تحصیل داد و مهمترین نکته در مورد ادامه تحصیل در آلمان رایگان بودن تحصیل در اکثر دانشگاه های آلمان است . اما دانشگاه هایی هم وجود دارند که برای هر ترم 250 یا 500 یورو شهریه دریافت می کنند. برای افرادی که تصمیم به ادامه تحصیل در این کشور را دارند مهمترین گزینه می تواند زبان انگلیسی یا آلمانی باشد .

اگر می خواهید به زبان آلمانی درس بخوانید با توجه به دانشگاه انتخابی شما ، شما به سطح B1 یا B2 از زبان آلمانی طبق جدول CEF احتیاج خواهید داشت. اگر می خواهید به زبان انگلیسی در کشور آلمان ادامه تحصیل بدهید با توجه به رشته شما و دانشگاه حداقل به IELTS ACADEMIC با نمره 6.5 و یا iBT با نمره 72 احتیاج خواهید داشت . البته برای برخی از رشته ها و دانشگاه ها ارائه GRE یا GMAT نیز اجباری است. برای ارائه مدارک ، شما باید مدارک خود را قبل از مهلت تعیین شده ارسال نمایید.

آخرین فرصت ارسال مدارک برای ترم مهر ، 25 June است و برای ترم فروردین ، 25 January می باشد.هر دانشجو می تواند شانس خود را برای پذیرش در دانشگاه مورد نظر خود از طریق آدرس زیر بسنجد :

سایت آزمون تعیین استعداد برای تحصیل در آلمان

هزینه های پروسه مهاجرت دانشجویی

شما باید یک لیست هزینه برای پروسه خود در نظر بگیرید هزینه های تقریبی این لیست عبارتست از:

هزینه های ترجمه های اولیه : با نرخ فعلی حدود 100 تا 200 هزار تومان

هزینه های کلاس زبان انگلیسی : با توجه به سطح زبان فعلی شما و نمره مورد نیاز

ثبت نام آزمون IELTS یا iBT : با قیمت فعلی حدود 700 هزار تومان

کلاس زبان آلمانی باتوجه به زمان باقی مانده شما تا رفتن

ترجمه نهایی با مهر سفارت : حدود 600 هزار تومان

هزینه های مربوط به اخذ پاسپورت

هزینه های مربوط به دریافت وقت سفارت

عوارض خروج از کشور

هزینه زندگی یکسال اول : 8040 یورو

هزینه های زندگی در آلمان

با توجه به اینکه نوع زندگی هر شخص متفاوت است به بررسی شیوه زندگی متعادل دانشجویی می پردازیم.

با توجه به تعریف سبد زندگی دانشجویی در آلمان، که شامل هزینه مسکن ، هزینه خوراک ، هزینه رفت و آمد ، هزینه خرید مایحتاج می باشد شما باید مبلغ 640 یورو در ماه را در نظر بگیرید. این را هم باید در نظر داشت که این هزینه کاملا به شما و شهر مورد نظر شما بستگی دارد ،چه بسیار می توان افرادی را یافت که با هزینه ماهیانه 400 یورو و یا 800 یورو زندگی دانشجویی خود را می گذرانند.

شرایط تحصیل در آلمان و هزینه تحصیل در آلمان

وضعیت نرخ مالیات و بیمه در آلمان

در آلمان بیمه عمومی اجباری است و اگر سن شما زیر 30 سال باشد با بیمه دانشجویی تقریبا باید 100 یورو تا 200 یورو در سال پرداخت شود اما اگر بالای 30 سال باشید این هزینه حدود 600 یورو در سال خواهد بود.

مالیات بر درآمد در آلمان برای افراد مجرد 40 درصد درآمد سالیانه و برای افراد متاهل 25 درصد است. همینطور در صورت داشتن شغل ، 10 درصد از درامد سالانه شما به عنوان بیمه کسر خواهد شد.

کسب درآمد دانشجویی در آلمان

دوره دکتری در آلمان به صورت Job است و شما می توانید از درآمد های آن استفاده کنید. حداقل حقوق کارگر در آلمان ساعتی 8 یورو است و حداقل حقوق سالیانه برای کارگر تقریبا 30 هزار یورو می باشد و این رقم برای مهندسین حداقل سالی 40 هزار یورو می باشد.

اما وقتی شما در مقطع تحصیلی کارشناسی یا کارشناسی ارشد تحصیل می کنید مانند اکثر کشور های دنیا تنها اجازه هفته ای 20 ساعت کار دارید به شرطی که درآمد شما از ماهی 400 یورو تجاوز نکند.

پس باید این قضیه را در نظر داشته باشید که وقتی در مقطعی غیر از دکتری در حال تحصیل هستید نمی توانید همه هزینه های زندگی را خودتان به تنهایی تامین نمایید. در ضمن برای وارد شدن به جامعه آلمان و کار کردن ، تسلط به زبان آلمانی امری بدیهی و اجتناب ناپذیر است.اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در آلمان و یا شرایط مهاجرت به آلمان برای تحصیل را می توانید در وب سایت رسمی مهاجرت به آلمان این کشور مطالعه کنید.

ویزای BLUE

با توجه به اینکه آلمان در یکسری از رشته ها به شدت دچار کمبود نیروی کار متخصص است یک شرایط بسیار ویژه و خوب برای ادامه تحصیل این افراد و ضمنا استفاده از تخصص آنها ایجاد کرده است.

شما می توانید از ابتدا درخواست ویزای Blue را بدهید یا در حین تحصیل درخواست تغییر ویزای خود از دانشجویی به Blue را ارائه دهید. این ویزا به شما این امکان را میدهد تا در حین تحصیل به صورت تمام وقت کار کنید و از مزایای درامدی آن استفاده کنید.

بلو کارت یکی از راه های اخذ اقامت آلمان میباشد.بلو کارت نیز مانند گرین کارت آمریکا می باشد.

 استرالیا - گرفتن اقامت استرالیا - مهاجرت 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : اقامت آلمان , تحصیل در آلمان , مهاجرت به آلمان ,
بازدید : 25
تاریخ : شنبه 28 فروردين 1395 زمان : 12:32 | نویسنده : ایفانت | لینک ثابت | نظرات ()


آمار سایت

آمار مطالب
کل مطالب : 232
کل نظرات : 19
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 54
باردید دیروز : 15
گوگل امروز : 0
گوگل دیروز : 0
بازدید هفته : 88
بازدید ماه : 102
بازدید سال : 102
بازدید کلی : 102

اطلاعات کاربری


عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آرشیو

خبرنامه

براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب پربازدید

مهاجرت کاری به استرالیا و جدول شغل های لازم
دلایل و نشانه های پر شدن چاه و شیوه از بین بردن گرفتگی فاضلاب و یا تخلیه چاه فاضلاب
=D9=85=D9=86=D8=A7=D9=81=D8=B9 =D8=A7=D9=82=D8=AA=D8=B5=D8=A7=D8=AF=DB= =8C =D9=BE=D9=84=DB=8C =DA=A9=D8=B1=D8=A8=D9=86=D8=A7=D8=AA =D9=88 =D8= =A7=D8=B3=D8=AA=D9=81=D8=A7=D8=AF=D9=87 =D9=87=D8=A7=DB=8C =D8=A2=D9=86= =D8=AF=D8=B1 =D8=AF=DA=A9=D9=88=D8
=D8=B5=D8=B1=D9=81=D9=87 =D9=85=D8=A7=D9=84=DB=8C =D9=BE=D9=84=DB=8C =DA= =A9=D8=B1=D8=A8=D9=86=D8=A7=D8=AA =D9=88 =DA=A9=D8=A7=D8=B1=D8=A8=D8=B1= =D8=AF=D9=87=D8=A7=DB=8C =D8=A2
=D9=87=D9=85=D8=AE=D9=88=D8=A7=D9=86=DB=8C =DA=A9=D9=84=D9=85=D9=87 =D9= =87=D8=A7=DB=8C =DA=A9=D9=84=DB=8C=D8=AF=DB=8C =D8=A8=D8=A7 =D9=85=D8=AA= =D9=86 =D9=88=D8=A8 =D8=B3=D8=A
نحوه مدیریت نمودن جهت با کیفیت تر برگزار کردن عروسی در تالار عروسی
اطلاعاتی در مورد قاره اروپا و کشورهای این قاره برای اقامت در این کشورها
روش طراحی و چینش میز غذا خوری در دکوراسیون داخلی
=D8=B7=D8=B1=D8=A7=D8=AD=DB=8C =D8=AA=D9=85=D9=BE=D9=84=DB=8C=D8=AA =D9= =BE=D8=A7=DB=8C=DA=AF=D8=A7=D9=87 =D8=A8=D9=87 =DA=AF=D9=88=D9=86=D9=87= =D8=B3=D8=A8=DA=A9 =D9=82=D8=B3=D9=85=D8=AA =D8=B3=D9=87
آشنایی با نتورک پلاس و اخذ مدرک بین المللی این رشته به عنوان پیش نیاز اکثر دوره های شبکه و IT

جستجو


کدهای اختصاصی

درباره وبلاگ

وبلاگی که مشاهده میکنید مرکز مقالات تخصصی در مورد مراسم ازدواج,طراحی دکور و مهاجرت میباشد.در زمینه مهاجرت,مطالبی در مورد مهاجرت به کانادا و اقامت در آن و شزایط آن قرار داده میشود و در ارتباط با مراسم ازدواج نیز مطالبی در مورد آرایشگاه عروس و مراسم ازدواج ارائه میشود.در زمینه دکور نیز مطالبی در مورد کابینت فلزی , دکوراسیون داخلی آشپزخانه, منتشر میشود.

پشتیبانی