close
تبلیغات در اینترنت
اقامت کانادا

به سایت برندینگ و بازاریابی اینترنتی خوش آمدید!
ironia

تبلیغات

اینـتر وب

عنوان : آشنایی با مزایای مهاجرت به کانادا

برای مهاجرت به کانادا و زندگی در این کشور شما باید با شرایط مهاجرت به کانادا آشنا شوید و اطلاعات لازم در این زمینه را به دست آورید.

در صورتی که قصد مهاجرت به کانادا و یا تمدید اقامت کانادا را دارید باید از نظر اداره مهاجرت کانادا واجد شرایط مهاجرت به کانادا باشید.از سوی دیگر باید به دنبال برنامه مهاجرتی باشید که با شرایط شما همخوانی داشته باشد.هر فردی میتواند برای کار,تحصیل,بازدید از خانواده و یا اقامت دائم کانادا درخواست دهد.اما درخواست دادن دلیلی بر قبول درخواست و تایید شرایط شما نیست.شما باید بتوانید با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی,تحصیلی و تخصصی خود یکی از برنامه های مهاجرتی کانادا را انتخاب و از آن طریق برای اخذ شهروندی کانادا و یا اقامت آن اقدام کنید.البته سعی کنید در این راه با استفاده از تجربه و تخصص یکی از دفاتر مهاجرتی قدم بردارید.هر اشتباهی از سوی شما ممکن است دلیلی برای رد شدن درخواستتان باشد.در هنگام مصاحبه و یا تکمیل فرم معمولا سوالاتی در زمینه سن, میزان تسلط شما به زبان, تعداد اعضای خانواده, میزان تحصیلات, تجربه و یا تخصص کاری, میزان سرمایه و یا درآمد ماهیانه و ..از شما پرسیده میشود.

مزایا اقامت کانادا و مسئولیت های مقیم کانادا

با توجه به شرایط فوق العاده کانادا در زمینه اقتصاد,بهداشت و امکانات تحصیلی ,این موضوع که کانادا بهترین محل برای اقامت و زندگی میباشد غیر قابل انکار است.دولت کانادا علاوه بر برقرای شرایط ایده آل در داخل مرز های خود , با توجه به اعتبار پاسپورت کانادایی توانسته در سطح بین الملل نیز شرایط خوبی برای شهروندان خود ایجاد کند.از جمله مزایای اقامت کانادا این است که افرادی که تابعیت کانادا دارند و پاسپورت این کشور را دریافت کرده اند, دارای پاسپورت قدرتمندی هستن و میتوانند به بیش از 100 کشور جهان بدون ویزا سفر کنند.انتقال کسب و کار و بیزینس شما بر اساس توافقنامه NAFTA به آمریکا یکی دیگر از مزایای اقامت کانادا میباشد.میتوانید برای آشنایی بیشتر با مزایای اقامت کانادا, مقاله آشنایی با مزایای اقامت در کانادا را مطالعه کنید.هر فردی در هر جامعه ای مسئولیت ها و وضایفی بر عهده دارد.مهمترین وظیفه هر فرد در هر جامعه ای رعایت قوانین, احترام به حقوق دیگران و سازگاری با شرایط جامعه است.کانادا نیز از این شرایط مستثنا نیست و مهاجرین نیز موظف به اجرای قوانین و نظم در جامعه میباشند.باید به این موضوع توجه کنید که ارتکاب جرم میتواند زمینه لغو اقامت شما را فراهم کند.

مجوز سفر الکترونیک یا ETA

اتباع خارجی که دارای معافیت ویزای کانادا هستند باید برای پرواز به کانادا و جابجایی در این کشور یک مجوز سفر الکترونیک (ETA) داشته باشند.افرادی که شهروند آمریکایی باشند و یا ویزای معتبر کانادا را داشته باشند شامل معافیت ویزای کانادا میشوند و باید این مجوز را تهیه کنند.شهروندان کانادایی, شهروندان دو ملیتی, دارندگان اقامت دائم کانادا نمیتوانند برای ETA درخواست دهند.شما باید برای دریافت این مجوز الکترونیک قبل از رسیدن به مقصد اقدام کنید.به طور معمول دریافت این مجوز چند دقیقه بیشتر طول نمیکشد.اما در برخی موارد میتواند تا چند روز هم طول بکشد.

برنامه ورود سریع یا  Express Entry کانادا

یکی از برنامه های جدید ارایه شده توسط اداره مهاجرت کانادا برای مهاجرین میباشد که در ماه ژانویه سال ۲۰۱۵ استارت خورده است.این برنامه که در سال ۲۰۱۶ هم ادامه خواهد داشت با توجه به نیازهای حال حاظر کانادا و در زمینه کار و تامین نیروی کار میباشد.در این طرح هم مانند طرح های دیگر سیستم بر اساس امتیاز بندی میباشد.تفاوت این طرح با برنامه های دیگر دو مرحله ای بودن سیستم امتیاز ها میباشد.به این صورت که پس از بررسی پرونده و شرایط شما و رسیدنتان به حداقل امتیاز، در مرحله دوم برای انتخاب بهترین نیرو امتیازات شما در کنار دیگر متقاصیان قرار میگیرید تا متقاضی که شرایط بهتری دارد انتخاب شود.

دولت کانادا این برنامه را با توجه به مزایا دو طرفه در نظر گرفته است.سرعت اخذ اقامت کانادا از طریق این برنامه یکی از مزایا آن برای مهاجران است.در ادامه به تعدادی از مزایای این طرح برای دولت کانادا و مهاجران اشاره شده است :

    این طرح اجازه دسترسی کارفرماهای کانادایی به بانک اصلاعات مشاغل کانادا را میدهد.این موضوع باعث میشود تا کارفرما نقش مستقیمی در جذب نیرو ایفا کند و بهترین نیرو را انتخاب کند.
    این طرح به عنوان آسان ترین و سریع ترین طرح مهاجرت به کانادا معرفی میشود.
    جذب نیرو های متخصص و فنی با توجه به شرایط بازار کار هر یک از استان های کانادا
    قابلیت به روز کردن فرم درخواست ویزا

درخواست ویزا برای کار آفرینی

یکی از برنامه های مهاجرتی برای ورود به کانادا, ویزای کانادا از طریق کار آقرینی است.اداره مهاجرت کانادا که هر ساله شرایط مهاجرت به کانادا با جدیدترین قوانین اقامت در این کشور را اعلام میکند در این مورد نیز برنامه ای با توجه به پتانسیل کارآفرینان مهاجر, که توانایی ایجاد و ساخت یک کسب کار را دارند در نظر گرفته است.کسب و کار های نوین میتواند زمینه ایجاد اشتغال برای شهروندان کانادایی الاصل را فراهم کند.حضور کارآفرینان مهاجر میتواند باعث به وجود آمدن شرایط رقابت در بازار کار در کانادا شود.این موارد باعث ایجاد یک جریان مثبت در اقتصاد و صنعت کانادا میشود.اگر شما هم ایده یه کسب و کار جدید و نوآورانه را در سر دارید میتوانید از طریق ویزای خود اشتغالی کانادا برای زندگی در این کشور اقدام کنید.در صورتی که شما بتوانید برای ایده و طرح خود, حمایت یکی از سازمان ها و یا یک سرمایه گذار کانادایی را داشته باشید,مطمئنا راه آسان تری برای مهاجرت به کانادا خواهید داشت.دلایل بسیاری وجود دارد که کانادا را به عنوان بهترین مکان برای ایجاد کسب و کار معرفی میکنند :

    برتری و موفقیت کانادا در زمینه تحقیقات و پژوهش
    مالیات کم و هزینه های پایین راه اندازی کسب و کار
    اقتصاد قوی
    انتخاب مهاجران بر اساس یکی از برنامه های : نیروی متخخص فدرال، نیروی فنی و متخصص و یا جدب افرادی که حداقل به مدت یک سال در کانادا درس خواندن و یا کار کردن.

برای مهاجرت از طریق خود اشتغالی دسته های شغلی نیز تعریف شده است.این به این معناست که شما حتما برای استفاده از این برنامه نیازی به طرح و ایده ای نوآورانه و دست اول ندارید.مهمترین دسته بندی این لیست, خود اشتغالی از طریق ورزش, خود اشتغالی از طریق فعالیت های فرهنگی, خوداشتغالی از طریق خرید و مدیریت یک مزرعه میباشد.نحوه بررسی درخواست شما برای این برنامه نیز مانند روش های دیگر از طریق امتیاز بندی است.شما باید در این برنامه حداقل امتیاز یعنی 30 امتیاز از 100 امتیاز را کسب کنید.آیتم هایی که برای امتیاز دادن و بررسی شرایط شما در نظر میگیرند عبارتند از : تسلط به زبان,تخصص و تجربه,تاهل و تجرد, میزان تحصیلات و ... میباشد.همچنین شما باید بتوانید ثابت کنید که از این راه میتوانید هزینه زندگی در کانادا را برای خود و خانواده تان را تامین کنید.

مزایای تحصیل در کانادا

سیستم آموزش و تحصیل در کانادا به صورتی کاملا مدرن و پیشرفته میباشد.برای تایید این موضوع میتوانید نگاهی به رده بندی هر ساله برترین دانشگاه های جهان بیاندازید.سهم کانادا در این رده بندی, 5 دانشگاه در میان 100دانشگاه برتر جهان است.این موضوع نشان دهنده سطح بالای آموزش و تحقیقات در این کشور میباشد.سیستم آموزشی کشور کانادا شهرت جهانی دارد و هر ساله متقاضیان بسیاری را از سرتاسر دنیا جذب می کند.در میان کشورهای پیشرفته دنیا، افراد هیجده تا بیست و یک ساله ی کانادایی بیشترین نرخ ثبت نام در دانشگاه را دارند.

هزینه ی تحصیل در کانادا نسبتاً پایین است.یکی از علل آمار بالای ثبت نام در دانشگاههای کانادا هزینه ی پایین دانشگاه های این کشور نسبت به سایر کشورهای پیشرفته است.هزینه تحصیل و شهریه ی دانشگاه های کانادا از هزینه و شهریه ی دانشگاه های آمریکا ،انگلیس و استرالیا پایین تر است.این موضوع را میتوانید با یک جستجوی ساده در اینترنت متوجه شوید.برای پذیرش در این دانشگاه های کانادا باید از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنید.سعی کنید درخواستتان را با کمک و یا مشاوره با یکی از دفاتر معتبر اعزام دانشجو ارسال نمایید.اما در مرحله اول قبل از هر اقدامی نگاهی به لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم بیاندازید تا در آینده مشکلی در زمینه مدرکتان برای کار و یا ادامه تحصیل به وجود نیاید.

شرایط کار و زندگی در کانادا

کانادا از جمله کشور هایی از که فرصت های شغلی در آن زیاد است.البته مانند هر جای دیگر دنیا شرط اول پذیرش در هر شغلی تخصص و تجربه و یا تحصیلات میباشد.دولت کانادا با استفاده از برنامه های بلند مدت خود توانسته فرصت های شغلی فراوانی را برای شهروندان و یا مهاجران فراهم کند.یکی دیگر از دلایل زیاد بودن فرصت های شغلی در کانادا, هم مرزی با آمریکا میباشد.به دلیل هم مرز بودن این دو کشور و مهاجرت جوانان کانادایی به آمریکا نیاز به نیروی کار در کانادا بیشتر از کشورهای همسایه میباشد.این موضوع باعث میشود که احتمال اشباع شدن بازار کار کانادا در سال های نزدیک بسیار کمتر از سایر کشورهای مهاجرپذیر مانند استرالیا باشد.این در صورتی است که در سایر کشورهای پیشرفته علت کمبود نیروی کار اغلب فقط کاهش زاد و ولد و افزایش بازنشتگی هاست.کانادا در زمینه دستمزد های نیز استاندارد بالایی دارد.کانادا در این زمینه در بین 10 کشور برتر دنیا میباشد.با توجه به نرخ 10 دلار برای هر ساعت کاری,شما میتوانید با توجه به هزینه های زندگی در کانادا, یک زندگی با شرایط نسبتا خوب را در کانادا داشته باشید.البته این موضوع بسته به نوع سبک زندگی و مخارج شما دارد.کانادا به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای دنیا و همچنین پهناورترین کشور قاره آمریکا به محل خوبی برای زندگی نژاد ها و فرهنگهای مختلف از سراسر دنیا تبدیل شده است.دولت کانادا توانسته با استفاده از قوانین و زمینه سازی برای رشد فرهنگ عمومی شرایط ایده آلی از نظر امنیت و فرهنگ عمومی به وجود آورد.برای آشنایی بیشتر با زندگی در کانادا و شهر های مختلف آن میتوانید مقاله زندگی در کانادا و آشنایی با شهرهای آن برای مهاجرت به کانادا را مطالعه نمایید.

خدمات درمانی و پزشکی در کانادا

 سیستم خدمات درمانی و پزشکی نیز مانند خدمات دیگر دولت کانادا در سطح بالایی قرار دارد.دولت کانادا با استفاده از درآمد حاصله از طریق مالیات هزینه های پزشکی و درمانی شهروندان خود را پوشش میدهد.خدمات درمانی و پزشکی در کانادا به صورت رایگان به شهروندان و افرادی که اقامت دائم کانادا را دارند ارائه میشود.در ارائه خدمات درمانی تفاوتی میان یک شهروند کانادایی الاصل و یک مقیم کانادا وجود ندارد.در کنار این مزایای فوق العاده کشور کانادا برای افرادی که نیاز به مساعدت و کمک هزینه دارند نیز خدماتی ارائه میدهد و از آنها حمایت میکند.این کمک هزینه ها میتواند در قالب فرزندان,سالمندان,بیمه بیکاری و غیره باشد.یکی دیگر از مواردی که در کانادا در زمینه درمان و بهداشت اهمیت دارد, کارت بهداشت است.شما باید به محض اینکه وارد کانادا میشوید برای دریافت کارت بهداشت کانادا اقدام کنید.در اکثر استان های کانادا شما بعد از اقدام برای کارت بهداشت و دریافت کارت, میتوانید از خدمات آن استفاده نمایید.اما در برخی از استان ها سه ماه بعد از دریافت کارت میتوانید از خدمات آن بهره ببرید.دقت کنید که همه اعضای خانواده باید کارت بهداشت را دریافت نمایند.برای دریافت این کارت باید از طریق اداره بهداشت استان اقدام نمایید.در ادامه لیستی از سایت های خدمات آنلاین برای دریافت کارت بهداشت در هر 13 استان کانادا را مشاهده میکنید که با استفاده از آنها میتوانید قبل از ورود به کانادا برای دریافت کارت بهداشت اقدام کنید.

    Alberta
    British Columbia
    Manitoba
    New Brunswick
    Newfoundland and Labrador
    Northwest Territories
    Nova Scotia
    Nunavut
    Ontario
    Prince Edward Island
    Quebec (in French only)
    Saskatchewan
    Yukon

منبع : منتومایگریت

یکی از روش های پر استفاده و فوق العاده برای ساختن سایت  , استفاده از جوملا میباشد.شما با استفاده از این سیستم میتوانید سایتهای استاتیک با قالبهای بسیار زیبایی داشته باشید.

 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : مهاجرت به کانادا , اقامت کانادا , تحصیل در کانادا , کار در کانادا ,
بازدید : 25
تاریخ : چهارشنبه 17 شهريور 1395 زمان : 16:0 | نویسنده : ایفانت | لینک ثابت | نظرات ()

عنوان : ویزای (2) EB-5

آیا شما علاقمند تحصیل رایگان در اروپا هستید و در انتخاب کشور مناسب مردد شده‌اید؟ پس با ما همراه باشید، ما با قرار دادن اطلاعات مورد نیاز شما را کمک می‌کنیم تا به این مقصد نزدیک‌تر شوید.

در حال حاضر تعداد اندکی از کشورها تحصیل رایگان یا تقریبا رایگان را برای دانشجویان بین‌المللی فراهم می‌کنند. اهم این کشورها عبارتند از فنلاند، نروژ، فرانسه، آلمان و اتریش. ما برآنیم تا با مقایسه جامع مابین این کشورها شما را از مزیت تحصیل رایگان در اروپا بهرمند سازیم.

نروژ و فنلاند

هر دو جز کشورهای حوزهٔ اسکاندیناوی هستند و از لحاظ رایگان بودن تحصیل و سطح رفاه اقتصادی و اجتماعی و بالا بودن درآمد در شرایط مشابه قرار دارند. تفاوت‌های ظریفی مابین این دو کشور وجود دارد و هریک از این‌ها فی‌نفسه می‌تواند برای مهاجرت به این دو کشور نقطهٔ ضعف محسوب شود. به عنوان مثال هزینه‌های زندگی در نروژ ( نسبت به بهای متوسط زندگی در داخل اروپا) بسیار بالاست و اسلو پایتخت این کشور، گران‌ترین شهر دنیا در سال ۲۰۱۳ میلادی شناخته شد. تحصیل در مقطع لیسانس در نروژ و فنلاند به زبان بومی این کشورهاست و از مقطع فوق لیسانس است که امکان تحصیل به زبان انگلیسی برای فرد مهاجر وجود دارد. هم‌چنین دانشگاه‌های نروژ سالی یک‌بار پذیرش می‌گیرند و متقاضیان فقط می‌توانند در این بازهٔ زمانی اقدام نمایند. اگر فرد متأهل باشد و قصد تحصیل رایگان در نروژ را داشته باشد در ابتدای امر نمی‌تواند همسر وفرزند خود را به عنوان همراه وارد این کشور نماید. فرد در صورتی می‌تواند تقاضای الحاق همسر و فرزند خود را از دولت نروژ درخواست نماید که با ارائه مدارکی تمکن مالی لازم را در یک سال قبل اثبات نماید. هم‌چنین سال آینده هم از تمکن مالی لازم برخوردار خواهد بود.

در فنلاند نیز، حق تحصیل رایگان وجود دارد اما فرد برای ورود به برخی رشته‌ها در مقطع تحصیلی مدنظر خود می‌بایست در آزمون ورودی که در دانشگاه برگزار می‌گردد شرکت نماید و در صورت قبولی در آزمون، دانشگاه برای متقاضی تحصیل، پذیرش رسمی می‌فرستد. هم‌چنین ادامهٔ تحصیل در برخی رشته‌ها در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجویان غیراروپایی مشمول پرداخت شهریه است. اخذ ویزای همراه در فنلاند کاملاً بستگی به نظر آفیسر ویزا دارد.

آب و هوای سرد و برخورداری از نور آفتاب فقط برای ساعات اندکی در روز می‌تواند چالش دیگری برای اکثر مهاجرین تازه‌ وارد محسوب شود. در مناطق شمالی نروژ معمولاً شش ماه شب است و شش ماه روز و ۹ ماه از سال، بارش مداوم برف و باران است. اثبات شده‌است که همین عوامل جوی، تأثیر منفی بر خلق و خو می‌گذارد و یکی از عوامل تشدید دلتنگی، ضعف اعصاب، حس غم و افسردگی است.

فرانسه

تحصیل در کشور فرانسه رایگان است و اگر فرد متأهل است، ویزای همراه به او تعلق می‌گیرد و هم‌زمان می‌تواند همراه همسر و فرزند خود به این کشور مهاجرت نماید. هزینهٔ زندگی در فرانسه با نروژ و فنلاند چندان متفاوت نیست اما تحصیل فرانسه با چند اشکال محوری روبه‌رو است. از جمله این‌که تحصیل در فرانسه فقط به زبان فرانسوی امکان پذیر است و دانشجو می‌باست در ابتدا مدارک زبان فرانسوی مورد نیاز را اخذ نماید و سپس برای پذیرش دانشگاه اقدام نماید. فرد هر چند سال هم که در این کشور درس بخواند، از حق اقامت و کار در این کشور برخوردار نمی‌گردد.

آلمان و اتریش

آلمان کشوری پیشرفته است با سطح رفاه و نظم بالا که قلب اقتصادی اروپا را در دست دارد. تحصیل در کشور آلمان رایگان است اما در بعضی از ایالت‌های آن به دستور دادگاه اساسی آلمان هزینه‌ای قریب به ۶۷۰ یورو از دانشجویان غیراروپایی دریافت می‌شود. تحصیل در آلمان نسبت به نروژ، فنلاند و فرانسه مزیت‌های فراوانی دارد. از جمله این‌که دانشگاه‌های انگلیسی زبان در آلمان وجود دارد و فرد می‌تواند با مدرک انگلیسی از دانشگاه‌های آن فارغ‌التحصیل شود. از نکات مثبت این کشور می‌توان به آب و هوای بهتر و رنکینگ دانشگاه‌های بالاتر و هزینهٔ زندگی کم‌تر نسبت به کشورهای مذکور اشاره نمود. شرایط پیدا کردن کار برای دانشجو در آلمان فراهم‌تر است چه این‌که می‌تواند یک سال بعد از تحصیل‌اش در این کشور بماند و به دنبال یافتن کار باشد. هم‌چنین فردی که در آلمان تحصیل می‌کند و زبان آلمانی را فرا می‌گیرد، برای کار یا ادامه تحصیل انتخاب‌های بیشتری دارد وبه پنج یا شش کشور آلمانی زبان می‌تواند مهاجرت نماید در حالی‌که یادگیری زبان‌های نروژی، فنلادی و فرانسوی کارایی چندانی ندارد و نهایت در یک یا دو کشور کاربرد خود را نشان می‌دهد.

یکی از بزرگ‌ترین معایب کشور آلمان این است که دانشجو می‌بایست گواهی تمکن مالی را خود را به همراه مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش به دانشگاه ارسال نماید. با وجود تحریم‌های بین‌المللی، واریز پول به حساب بانکی فرد در آلمان جهت نشان دادن تمکن مالی کار بسیار سختی است. مبلغ مورد نظر در حساب فرد بلوکه می‌شود و فرد فقط می‌تواند ماهیانه تا سقف ۶۷۰ یورو از آن برداشت نماید. در کشورهای حوزهٔ اسکاندیناوی قانون مسدود کردن پول در حساب فرد وجود ندارد.

اتریش، کشور همسایه آلمان تمام شرایط این کشور را در خود جای داده‌است چه بسا با مقایسه زیر در می‌یابیم که شرایط بهتری را حتی نسبت به آلمان داراست. تحصیل در اتریش تقریباً رایگان است به این معنا که هزینه تحصیل فرد تقریباً پنج تا شش میلیون درسال است. این کشور از لحاظ امنیت و سطح رفاه اجتماعی در مقام ۱۸ دنیا قرار دارد. زبان هر دو کشور آلمانی است. منتهی فردی که متقاضی تحصیل در آلمان است باید قبل از ورود به این کشور مدرک زبان آلمانی خود را کامل نماید در حالیکه در اتریش فرد جهت اخذ پذیرش نیازی به داشتن مدرک زبان ندارد. این امر نکته مثبت و وجه ممیزهٔ اصلی کشور اتریش نسبت به آلمان است. فرد می‌تواند به جای یادگیری زبان آلمانی در ایران و در یک فضای غیرآلمانی ‌زبان، در خاک اتریش مدرک زبان آلمانی‌اش را ظرف دو سال کامل نماید. امکان تحصیل در رشته‌های انگلیسی زبان هم در اتریش برای فرد وجود دارد. در کشور آلمان باید فرد متقاضی مدرک زبان آیلتس اش را پیشاپیش ارائه دهد اما در اتریش نیازی به این امر نیست و امکان یادگیری زبان انگلیسی در محیط را دارد.

از منظر هزینه‌های زندگی و آب و هوا مابین اتریش و آلمانی تفاوتی نیست لازم به ذکر است برخوردهای نژادپرستانه و ناسیونالیستی در آلمان نسبت به وین محسوس‌تر است و تعدادی از دانشجویان اظهار داشته‌اند که در آلمان رفتارهای دلسردکننده بیشتری را شاهد بوده‌اند (البته این نظر کسانی است که ما از آن‌ها نظرسنجی کرده‌ایم). برای مهاجرت به اتریش فرد بایست جهت ارائه تمکن مالی خود را سه ماه قبل از سفارت در حساب شخصی خود در ایران مبلغ مورد نیاز را بگذارد. هم‌چنین بعد از اتمام تحصبل فرد تا یک سال مهلت دارد کار پیدا نموده و اقامت خود را ازین طریق دائم نماید.

با مقایسه دو کشور آلمان و اتریش درمی‌یابیم که با توجه به عدم نیاز به مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی، عدم نیاز به افتتاح حساب در خاک اتریش جهت نشان دادن تمکن مالی، شروع ترم تحصیلی دو بار در سال، امکان اخذ پذیرش راحت‌تر و شانس ویزای بالاتر، اتریش از شرایط مناسب‌تری نسبت به آلمان و خصوصاً سایر کشورهایی که تحصیل در آن‌ها رایگان است، برخوردار است.

شایان توجه است اگر واقعاً قصد مهاجرت و برخورداری از مزیت تحصیل رایگان در دانشگاه‌های اروپا را دارید هر چه سریع‌تر اقدام نمایید چراکه با ورود قوانین جدید امکان شهریه دار شدن دانشگاه‌های رایگان برای دانشجویان غیراروپایی بالاست. نمونه بارز این امر تحصیل در کشور سوئد بود که تا ۲۰۱۱ به صورت رایگان اقدام به اخذ پذیرش می‌نمود اما با ورود قوانین جدید هم‌اکنون تحصیل در دانشگاه‌های این کشور برای دانشجویان غیر اروپایی مشمول پرداخت شهریه بسیار بالایی است.

با وجود مواردی که در بالا آورده شد در مقایسه با قاره اروپا و کشورهای اروپایی باز هم متقضیان زیادی درخواست مهاجرت به کانادا را دارند.

منبع مقاله :  اجاره خانه و آپارتمان در استرالیا    | 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : مهاجرت به کانادا , اقامت استرالیا , اقامت آمریکا , مهاجرت به استرالیا , اقامت کانادا , مهاجرت به آمریکا ,
بازدید : 55
تاریخ : چهارشنبه 29 مهر 1394 زمان : 1:47 | نویسنده : ایفانت | لینک ثابت | نظرات ()


آمار سایت

آمار مطالب
کل مطالب : 232
کل نظرات : 19
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 86
باردید دیروز : 26
گوگل امروز : 3
گوگل دیروز : 1
بازدید هفته : 152
بازدید ماه : 651
بازدید سال : 1,966
بازدید کلی : 56,454

اطلاعات کاربری


عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آرشیو

خبرنامه

براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب پربازدید

مهاجرت کاری به استرالیا و جدول شغل های لازم
دلایل و نشانه های پر شدن چاه و شیوه از بین بردن گرفتگی فاضلاب و یا تخلیه چاه فاضلاب
=D9=85=D9=86=D8=A7=D9=81=D8=B9 =D8=A7=D9=82=D8=AA=D8=B5=D8=A7=D8=AF=DB= =8C =D9=BE=D9=84=DB=8C =DA=A9=D8=B1=D8=A8=D9=86=D8=A7=D8=AA =D9=88 =D8= =A7=D8=B3=D8=AA=D9=81=D8=A7=D8=AF=D9=87 =D9=87=D8=A7=DB=8C =D8=A2=D9=86= =D8=AF=D8=B1 =D8=AF=DA=A9=D9=88=D8
=D8=B5=D8=B1=D9=81=D9=87 =D9=85=D8=A7=D9=84=DB=8C =D9=BE=D9=84=DB=8C =DA= =A9=D8=B1=D8=A8=D9=86=D8=A7=D8=AA =D9=88 =DA=A9=D8=A7=D8=B1=D8=A8=D8=B1= =D8=AF=D9=87=D8=A7=DB=8C =D8=A2
=D9=87=D9=85=D8=AE=D9=88=D8=A7=D9=86=DB=8C =DA=A9=D9=84=D9=85=D9=87 =D9= =87=D8=A7=DB=8C =DA=A9=D9=84=DB=8C=D8=AF=DB=8C =D8=A8=D8=A7 =D9=85=D8=AA= =D9=86 =D9=88=D8=A8 =D8=B3=D8=A
نحوه مدیریت نمودن جهت با کیفیت تر برگزار کردن عروسی در تالار عروسی
اطلاعاتی در مورد قاره اروپا و کشورهای این قاره برای اقامت در این کشورها
روش طراحی و چینش میز غذا خوری در دکوراسیون داخلی
آشنایی با نتورک پلاس و اخذ مدرک بین المللی این رشته به عنوان پیش نیاز اکثر دوره های شبکه و IT
=D8=B7=D8=B1=D8=A7=D8=AD=DB=8C =D8=AA=D9=85=D9=BE=D9=84=DB=8C=D8=AA =D9= =BE=D8=A7=DB=8C=DA=AF=D8=A7=D9=87 =D8=A8=D9=87 =DA=AF=D9=88=D9=86=D9=87= =D8=B3=D8=A8=DA=A9 =D9=82=D8=B3=D9=85=D8=AA =D8=B3=D9=87

جستجو


کدهای اختصاصی

درباره وبلاگ

وبلاگی که مشاهده میکنید مرکز مقالات تخصصی در مورد مراسم ازدواج,طراحی دکور و مهاجرت میباشد.در زمینه مهاجرت,مطالبی در مورد مهاجرت به کانادا و اقامت در آن و شزایط آن قرار داده میشود و در ارتباط با مراسم ازدواج نیز مطالبی در مورد آرایشگاه عروس و مراسم ازدواج ارائه میشود.در زمینه دکور نیز مطالبی در مورد کابینت فلزی , دکوراسیون داخلی آشپزخانه, منتشر میشود.

پشتیبانی