close
تبلیغات در اینترنت
اخذ اقامت

به سایت برندینگ و بازاریابی اینترنتی خوش آمدید!
ironia

تبلیغات

اینـتر وب

عنوان: اطلاعات مفیدی که باید برای مهاجرت به کانادا بدانید

این مقاله درمورد راه های گرفتن اقامت کانادا می باشد.

ایالات متحدهٔ آمریکا (United States of America به اختصار: USA) کشوری در آمریکای شمالی، و به پایتختی شهر واشنگتن DCاست. آمریکا سومین کشور پرجمعیت و چهارمین کشور وسیع جهان است، و از نظر نژادی و گوناگونی مردم، متنوع‌ترین کشور جهان شناخته می‌شود. این کشور با نام‌های دیگری مثل ایالات متحدهٔ امریکا، (اِمریکا یا آمریکا) ایالات متحده، اتازونی (برگرفته از واژهٔ فرانسوی États-Unis، به معنای ایالت‌های متحد) و ینگه دنیا نیز خوانده می‌شود.

 کشور آمریکا از شرق با اقیانوس اطلس، در غرب با اقیانوس آرام، از شمال با کشور کانادا، و از جنوب با مکزیک مرز مشترک دارد. این کشور از راه پایگاه دریایی گوانتانامو نیز مرز مشترک اندکی با کوبا دارد. آمریکا همچنین از طریق آلاسکا با روسیه مرز آبی دارد. علاوه این، مجموعه‌ای از جزیره‌ها، ناحیه‌ها، و مناطق متعلق به آمریکا در سراسر جهان پراکنده‌اند. مناطق جغرافیایی و فرهنگی ایالات متحدهٔ آمریکا عبارت‌اند از: نیوانگلند، ایالت‌های ساحلی اقیانوس اطلس، ایالت‌های جنوب، ایالت‌های غرب میانه (میدوست)، ایالت‌های جنوب غربی آمریکا و ایالت‌های غرب.

ایالات متحدهٔ آمریکا از شمال با کشور کانادا، و در جنوب با کشور مکزیک مرز خاکی دارد. این کشور در شمال غرب قارهٔ آمریکا و سواحل آلاسکا نیز با روسیه مرزهای مشترک آبی دارد. ۴۸ ایالت به هم پیوسته که خاک اصلی آمریکا را تشکیل می‌دهند، از شرق و جنوب شرقی به اقیانوس اطلس و خلیج مکزیک، و از غرب به اقیانوس آرام منتهی می‌شوند. ایالت آلاسکا نیز از شمال به اقیانوس منجمد شمالی، از غرب به تنگهٔ برینگ، و از جنوب غربی به اقیانوس آرام ختم می‌شود. مجمع‌الجزایر هاوایی هم در جنوب غرب خاک اصلی آمریکا و در اقیانوس آرام واقع شده‌اند.

کشور ایالات متحدهٔ آمریکا در مجموع ۹٬۸۲۶٬۶۳۰ کیلومتر مربع وسعت دارد که البته ۴۷۰ هزار کیلومتر آنرا جزایر پراکنده و تحت قلمرو آمریکا در اقیانوس آرام و دریای کارائیب تشکیل می‌دهند.نظام حکومتی آمریکا در چارچوب قانون اساسی، و بر اساس سیستم جمهوری فدرال بنا شده‌است. این کشور در سال ۱۷۷۶ میلادی (۱۱۵۵ ه.خ.)، در پی اعلام استقلال و اتحاد ۱۳ مستعمرهٔ سابق بریتانیا به وجود آمد.

ایالات متحده آمریکا بخاطر دور بودن از جنگ جهانی دوم, قدرت اثرگذاری خود در جهان را گسترش داد. آمریکا به عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل شده است و از پایه گذاران پیمان نظامی ناتو می باشد. و پس از فروپاشی شوروی و پایان جنگ سرد به عنوان یک ابرقدرت منحصر به فرد درآمد. شهروند ایالات متحدهٔ آمریکا را معمولاً «آمریکایی» می‌نامند.

جمعیت آمریکا بر اساس برآورد سال ۲۰۰۹ ادارهٔ آمار آمریکا در حدود ۳۰۶٬۲۱۵٬۸۸۶ نفر تقریب زده شده است. نرخ رشد جمعیت آمریکا، در حدود ۰٫۹۷۵٪ است.
راه های اقامت آمریکا
اقامت از طریق سرمایه گذاری :

سرمایه گذاران می توانند با حداقل مبلغ 650.000 دلار برای سرمایه گذاری ایالات متحده آمریکا اقدام نمایند مدت زمان اخذ گرین کارت 2 تا 3 ماه کاری میباشد و اقامت اولیه موقت 5 ساله و اقامت بعدی را می توان دائم کرد.

مبلغ سرمایه متقاضی در یکی از شرکتها یا موسسه های معتبـر آمریکایی با تضمین دولت فدرال گذاشته خواهد شد که تا 5 سال شما قابل برداشت و سودی دریافت نخواهید کرد اما در این مدت می توانید به عنوان یک شهروند از سایر مزایا برخوردار شوید شما نیازی نیست که در این مدت نگران پول خود باشید چون درصورت ورشکستی شرکتی که شما سرمایه گذاری نموده اید سرمایه شما از طریق خود دولت فدرال پرداخت خواهد شد.

آیا میتوانیم بعد از رفتن به آمریکا برای اعضای خانواده اقدام نمائیم؟

شما هم ابتدای کار می توانید این کار را انجام دهید و هم بعد از ورود به خاک آمریکا امـا نکته بسیار مهــم این است که برای فرزندان بالای 18 سال به هیچ عنوان قادر به اقدام به گرفتن اقامت و یا ویزا برای آمریکا نخواهید شد مگـر با روشهای دیگر مثل تحصیل و غیره .

بعضی از متقاضیان با بی اعتنایی به این مهم بدون مشاوره اقدام به سرمایه گذاری نموده ولی بعد از اتمام مراحل کار نمی توانند فرزندان بالای 18 سال خود را به آمریکا ببرنند برای فرزند پسر و یا غیره هیچ تفاوتی ندارد.
اقامت از طریق مدارک معتبر تحصیلی و سوابق :

مدارک معتبر تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری به خصوص در رشته های غیـر پزشکی می توانند در مدت زمان 2 سال تا 2 سال و نیم صاحب گرین کارت آمریکا شوند این گرین کارت تا 2 دوره 5 ساله قابل تمدید و بعد از این مدت شما می توانید اقدام به گرفتن اقامت دائم نمائید که درا آن صورت خود شما نیز می توانید این کار را انجام دهید. مبلغ اخذ شده در این نوع اقامت 50000 دلار میباشد.

دانشگاههای معتبر در این نوع تقاضا کدامنند :

کل دانشگاههای دولتی که ورودی آن با کنکور سازمان سنجش انجام شده

دانشگاههای دولتی تهران و صنعتی شریف در اولویت هستند

دانشگاه آزاد با مدارک GRE و تافل 85 نیز قابل قبول است

مقاله های جهانی و معتبر اروپا و یا سایر کشورهای معتبر بر روند کاری شما بسیار تاثـیر گذار است

رزومه کاری خوب با حداقل 5 سال سابقه کاری در رشته تحصیلی

تفاوت گرین کارت با اقامت دائم در آمریکا چیست؟

هیچ تفاوت عمده ای با یکدیگـر ندارند تنها تفاوت آشکار سیتیزن یا شهروندی با کسی که گرین کارت دارد در حمایتهای مالی دولت آمریکا می باشد و تفاوت جزئی دیگر در این است که شما در این مدت نمیتوانید برای دوستان یا خویشاوندان خود درخواست روادید نمائید به جز این دو مورد بقیه موارد بسیار جزئی بوده و در حوصله این سایت خارج است.
اقامت از طریق ازدواج

هر فردی میتواند با ازدواج کردن با یک شخص امریکایی ویا کسی که گرین کارت دارد، اقامت امریکا را به تابعیت از همسرش داشته باشد. اما این کار مستلزم هزینه کردن مبلغی بالغ بر 90 میلیون تومان است و زمانی حدود 2 الی 3 سال به طول خواهد انجامید.
اقامت از طریق مدرک

با تمام این اوصاف، از نظر ما هرشخصی با هر شرایطی قادر به گرفتن اقامت آمریکا می باشد. شما می توانید با استفاده از یک سری مدارک معتبر که نشان دهنده جایگاه شما در جامعه میباشد، اجازه اقامت خود را بگیرید. گرفتن اجازه اقامت چیزی حدود 7 الی 8 ماه زمان میبرد و بعد از آن شما گرین کارت خواهید داشت.

مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت دائم این کشور ، به غیراز روش های موجود مثل پناهندگی سیاسی،اجتماعی، دینی و …..از طریق خانوادگی نیز امکان پذیر شده است. دولت آمریکا از دو قانون بسیار مهم و قابل توجه در امورمهاجرتی بهره می برد.

1)دولت آمریکا جزء محدود کشور هایی است که مخالف اخراج اتباع خارجی از این کشور است. بطوریکه حتی در صورتی که فرد به شکل غیر قانونی وارد کشور شده باشد دولت به هیچ عنوان حق اخراج کردن وی را از خاک آمریکا ندارد. بسیاری از افراد که از آمریکا و گرفتن اقامت به عنوان هدف نهایی خود یاد می کنند ،تصمیم می گیرند به هرشکل ممکن وارد این کشور شوند واز راههایی نظیر آنچه گفته شد اقدام به اخذ پناهندگی آمریکا ودر نتیجه گرین کارت آمریکا می کنند.

این دسته از مهاجرین از ویزا دانشجویی، سرمایه گذاری ،توریستی و… وارد خاک آمریکا شده و پس از آن اقدام به تغییر روند مهاجرتی خود در آمریکا می کنند.

نکته قابل توجه این مطلب است که این دسته از افراد اگر قبل از اخذ اقامت دائم و گرین کارت آمریکا ،از خاک این کشور خارج شوند،حق بازگشت به این کشور را نخواهند داشت.

2)علاوه بر قانون اول ، دولت آمریکا قانون مهاجرتی بسیار کار آمدی را جهت گرد هم آوردن خانواده ها مصوب کرده است که بسیاری از هم وطنان ما ،با استفاده از این قانون توانستند گرین کارت امریکا را بگیرند.

بر اساس این قانون ،فردی که به عنوان شهروند (Citizen)آمریکا محسوب می شود، می تواند افراد درجه یک فامیل خود را جهت دریافت اقامت دائم (گرین کارت امریکا)به ادامه مهاجرت آمریکا معرفی کند. مدت زمان مورد نیاز جهت اقدام براساس این قانون برای:

الف)همسر وفرزندان زیر 21 سال به محض اخذ شهروندی

ب) برای پدر ومادر حدود 3 سال

ج)برای خواهر و برادر حدود8سال

د)برای فرزندان بالای 21 سال حدود 3 تا 4 سال است.

بطور مثال اگر یک فرد ایرانی با یک آمریکایی ازدواج کند ،خود فرد گرین کارت را بصورت همزمان دریافت می کند واین شخص هم چنین می تواند اعضای خانواده خود را پس از چند سال (نظیر آنچه گفته شد)به آمریکا بیاورد.

3)قانون سوم دولت آمریکا که هر ساله حدود 10000 نفر را به صورت اتفاقی و با قرعه کشی از بین درخواست کنندگان موفق به دریافت گرین کارت آمریکا می نماید، طرح لاتاری می باشد. آمریکا هر ساله تعداد زیادی فرصت برای افراد (مخصوصا ساکنین کشور های جهان سوم)به روش گرین کارت از طریق لاتاری ،فراهم می سازد.

دراین مقاله اشاره ی به مهاجرت به کانادا شده است.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : گرفتن اقامت , مهاجرت , اخذ اقامت ,
بازدید : 27
تاریخ : شنبه 22 خرداد 1395 زمان : 10:13 | نویسنده : ایفانت | لینک ثابت | نظرات ()


آمار سایت

آمار مطالب
کل مطالب : 232
کل نظرات : 19
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 79
باردید دیروز : 24
گوگل امروز : 0
گوگل دیروز : 2
بازدید هفته : 150
بازدید ماه : 1,102
بازدید سال : 6,564
بازدید کلی : 61,052

اطلاعات کاربری


عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آرشیو

خبرنامه

براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب پربازدید

مهاجرت کاری به استرالیا و جدول شغل های لازم
=D9=85=D9=86=D8=A7=D9=81=D8=B9 =D8=A7=D9=82=D8=AA=D8=B5=D8=A7=D8=AF=DB= =8C =D9=BE=D9=84=DB=8C =DA=A9=D8=B1=D8=A8=D9=86=D8=A7=D8=AA =D9=88 =D8= =A7=D8=B3=D8=AA=D9=81=D8=A7=D8=AF=D9=87 =D9=87=D8=A7=DB=8C =D8=A2=D9=86= =D8=AF=D8=B1 =D8=AF=DA=A9=D9=88=D8
دلایل و نشانه های پر شدن چاه و شیوه از بین بردن گرفتگی فاضلاب و یا تخلیه چاه فاضلاب
=D9=87=D9=85=D8=AE=D9=88=D8=A7=D9=86=DB=8C =DA=A9=D9=84=D9=85=D9=87 =D9= =87=D8=A7=DB=8C =DA=A9=D9=84=DB=8C=D8=AF=DB=8C =D8=A8=D8=A7 =D9=85=D8=AA= =D9=86 =D9=88=D8=A8 =D8=B3=D8=A
=D8=B5=D8=B1=D9=81=D9=87 =D9=85=D8=A7=D9=84=DB=8C =D9=BE=D9=84=DB=8C =DA= =A9=D8=B1=D8=A8=D9=86=D8=A7=D8=AA =D9=88 =DA=A9=D8=A7=D8=B1=D8=A8=D8=B1= =D8=AF=D9=87=D8=A7=DB=8C =D8=A2
نحوه مدیریت نمودن جهت با کیفیت تر برگزار کردن عروسی در تالار عروسی
اطلاعاتی در مورد قاره اروپا و کشورهای این قاره برای اقامت در این کشورها
روش طراحی و چینش میز غذا خوری در دکوراسیون داخلی
آشنایی با نتورک پلاس و اخذ مدرک بین المللی این رشته به عنوان پیش نیاز اکثر دوره های شبکه و IT
=D8=B7=D8=B1=D8=A7=D8=AD=DB=8C =D8=AA=D9=85=D9=BE=D9=84=DB=8C=D8=AA =D9= =BE=D8=A7=DB=8C=DA=AF=D8=A7=D9=87 =D8=A8=D9=87 =DA=AF=D9=88=D9=86=D9=87= =D8=B3=D8=A8=DA=A9 =D9=82=D8=B3=D9=85=D8=AA =D8=B3=D9=87

جستجو


کدهای اختصاصی

درباره وبلاگ

وبلاگی که مشاهده میکنید مرکز مقالات تخصصی در مورد مراسم ازدواج,طراحی دکور و مهاجرت میباشد.در زمینه مهاجرت,مطالبی در مورد مهاجرت به کانادا و اقامت در آن و شزایط آن قرار داده میشود و در ارتباط با مراسم ازدواج نیز مطالبی در مورد آرایشگاه عروس و مراسم ازدواج ارائه میشود.در زمینه دکور نیز مطالبی در مورد کابینت فلزی , دکوراسیون داخلی آشپزخانه, منتشر میشود.

پشتیبانی